JÍDELNÍČEK

NABÍZÍME VÁM OBĚDY
V BIO KVALITE A OD ČESKÝCH FARMÁŘŮ OD
BISTRO INSPIRACE

10.03.2025 (pondělí)

Polévka 

Mrkvový krém se skořicí
Citron, Mouka rýžová, Cibule žlutá, Cukr třtinový, Pepř mletý, Brambory, Olej olivový , Sůl , Kmín drcený, Mrkev, Skořice mletá

Hlavní jídlo 

Vepřová pečeně na žampionech, dlouhozrnná rýže (7)
Olej slunečnicový, Smetana 31%, Bylinky sezónní čerstvé, Cibule žlutá, Kmín drcený, Vepřová pečeně b.k., Mouka rýžová, Koření základní (sůl, pepř…), Česnek, Žampiony čerstvé, Rýže dlouhozrnná

Svačina

  • Tvarohová buchta – banán,
  • Slunečnicový chléb, mrkvová pomazánka – zelenina.

*Zména vyhrazena / Subject to change

Alergeny: 1,3,7

 

11.03.2025 (úterý)

Polévka

Brokolicová polévka s bramborem a bylinkami (9)
Cibule žlutá, Brokolice, Petržel kořen, Brambory, Petržel nať, Celer praný, Sůl , Česnek, Olej , Pepř mletý


Hlavní jídlo

Segedínský guláš z drůbežího masa, houskový knedlík (1, 3, 7)
Houskový knedlík – DUBENEC, Olej slunečnicový, Zelí kysané , Mléko polotučné 1,5% , Smetana 31%, Paprika mletá sladká, Máslo, Cibule žlutá, Koření základní (sůl, pepř…), Kuřecí prsa, Kuřecí stehenní řízek

Svačina

  • Ovoce, salátek, piškot.
  • Farmářský chléb, strouhaný sýr – zelenina

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

12.03.2025 (středa)

Polévka

Zeleninový vývar s bylinkami a rýží (9)
Bobkový list, Nové koření, Pepř celý, Celer praný, Petržel nať, Rýže dlouhozrnná , Droždí, Cibule žlutá, Sůl , Mrkev, Petržel kořen

Hlavní jídlo

Hovězí guláš na slanině, houskový knedlík (1, 3)
Paprika mletá sladká, Houskový knedlík – DUBENEC, Anglická slanina, Olej slunečnicový, Cibule žlutá, Koření základní (sůl, pepř…), Česnek, Protlak rajčatový sterilovaný, Hovězí plec bez kosti, Paprika chilli

Svačina

  • Medové máslo, rohlík – ovoce
  • Tortila, šunka, sýr – zelenina

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

13.03.2025 (čtvrtek)

Polévka

Celerový krém se špenátem, krutony (1, 3, 9)
Mléko rýžové, Cibule žlutá, Celer praný, Pepř mletý, Špenát listový mražený , Brambory, Olej , Toastový chléb CZ, Smetana rýžová, Česnek, Sůl , Mouka pohanková

Hlavní jídlo

Srbská pljeskavica s ajvarem, vařené máslové brambory (7)
Brambory, Lilek , Cibule žlutá, Mleté maso mix, Česnek, Olej slunečnicový, Paprika MIX, Bylinky sezónní čerstvé, Koření základní (sůl, pepř…), Máslo

 

Svačina

  • Müsli, mléko – banán
  • Bagetka, zeleninová pomazánka

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

 

14.03.2025 (pátek)

Polévka

Jihočeská kulajda (3, 7)
Houby mražené, Cukr bílý krupice, Mléko polotučné 1,5% , Olej slunečnicový, Smetana 31%, Cibule žlutá, Pepř celý, Mouka rýžová, Kmín celý, Kopr čerstvý, Vejce M, Nové koření, Máslo, Bobkový list, Koření základní (sůl, pepř…), Brambory, Ocet

Hlavní jídlo

Hovězí krk na česneku, divoká rýže
Olej slunečnicový, Nové koření, Česnek, Koření základní (sůl, pepř…), Cibule žlutá, Tymián, Mouka rýžová, Pepř celý, Rýže jasmínová, Bobkový list, Hovězí přední bez kosti


Svačina

  • Domácí hot dog – zelenina
  • Cornflakes, mléko – ovoce

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice EU 1169/11

1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich
hybridní odrůdy a výrobky z nich (kromě glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy, maltodextrinů na bázi pšenice, glukózových sirupů na bázi ječmene, obilnin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu)
Podskupiny:
1p – obilnina obsahující lepek – pšenice
1ž – obilnina obsahující lepek – žito
1j – obilnina obsahující lepek – ječmen
1o – obilnina obsahující lepek – oves
1š – obilnina obsahující lepek – špalda
1k – obilnina obsahující lepek – kamut
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich (kromě rybí želatiny použité jako nosič vitamínových nebo karetonoidních přípravků)
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sojové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj, včetně laktózy (kromě syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů,
včetně ethanolu zěmědělského původu, laktinolu)
8 Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy,
para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich (kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických
destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu).
Podskupiny:
8a – skořápkové plody a výrobky z nich – mandle
8b – skořápkové plody a výrobky z nich – lískové ořechy
8c – skořápkové plody a výrobky z nich – vlašské ořechy
8d – skořápkové plody a výrobky z nich – kešu ořechy
8e – skořápkové plody a výrobky z nich – para ořechy
8f – skořápkové plody a výrobky z nich – pistácie
8g – skořápkové plody a výrobky z nich – makadamie
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13 Vlčí bob (Lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich