JÍDELNÍČEK

NABÍZÍME VÁM OBĚDY
V BIO KVALITE A OD ČESKÝCH FARMÁŘŮ OD
BISTRO INSPIRACE

3.02.2025 (pondělí)

Polévka 

Špenátový krém s dýňovými semínky
Brambory, Cibule žlutá, Koření základní (sůl, pepř…), Bobkový list, Semínka dýňová, Špenát listový mražený , Petržel nať, Nové koření, Olej slunečnicový, Česnek medvědí

Hlavní jídlo 

Penne v tomatech s bazalkou, dýňová semínka a parmazán (1,7)
Česnek, Mouka rýžová, Semínka dýňová, Bazalka, Olej olivový , Sýr parmazánového typu , Rajčata drcená, Koření základní (sůl, pepř…), Citron, Cibule šalotka , Penne

Svačina

  • Cornflakes, mléko – ovoce
  • Houska, sýr – zelenina

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

 

4.02.2025 (úterý)

Polévka

Žampionová smetanová polévka a pažitkou (7)
Žampiony čerstvé, Mléko polotučné 1,5% , Olej slunečnicový, Tymián, Máslo, Pepř mletý, Sůl , Smetana 31%, Cibule žlutá, Kmín mletý, Česnek, Mouka rýžová, Pažitka

Hlavní jídlo

Katův šleh s grilovaným bramborem (6)
Koření základní (sůl, pepř…), Bramborový škrob, Paprika mletá sladká, Brambory, Okurky sterilované, Protlak rajčatový sterilovaný, Kmín drcený, Paprika červená, Cibulka lahůdková svazek, Cukr bílý krupice, Olej slunečnicový, Worchestrová omáčka, Cibule žlutá, Paprika chilli, Česnek, Vepřová kýta b.k.

Svačina

  • Chléb s žervé – zelenina
  • Kukuřičný chlebík, šunka – zelenina

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

5.02.2025 (středa)

Polévka

Zeleninový vývar s bylinkami a nudlemi (9)
Nové koření, Mrkev, Pepř celý, Celer řapíkatý, Nudle do polévky, Droždí, Petržel nať, Petržel kořen, Bobkový list, Sůl , Cibule žlutá

Hlavní jídlo

Dijonské hovězí plátky sous-vide na zelenině, tymiánová dlouhozrnná rýže (9,10)
Celer praný, Mrkev, Zázvor mletý, Olej slunečnicový, Cibule žlutá, Koření základní (sůl, pepř…), Petržel kořen, Mouka rýžová, Hořčice dijonská , Hovězí plec Sous-vide, Tymián sušený, Rýže dlouhozrnná

Svačina

  • Pečivo s rybičkovou pomazánkou – zelenina
  • Rohlík, sýrové copánky – zelenina

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

6.02.2025 (čtvrtek)

Polévka

Polévka z bílých fazolek s čerstvým koriandrem (9)
Petržel kořen, Pepř celý, Sůl , Olej slunečnicový, Koriandr, Celer praný, Fazole bílá ledvina , Cibule žlutá, Bazalka, Brambory

 

Hlavní jídlo

Hovězí burger s rajčatovou salsou, pečené rozmarýnové brambory
(1,3, 10)
Koriandr, Cukr třtinový, Hořčice dijonská , Tuřín, Mošt jablko/mrkev , Bramborový knedlík DUBENEC, Pepř mletý, Sůl , Brambory, Citron, Chilli, Rajčata drcená, Olej , Rozmarýn, Tymián, Olivy černé krájené, Kmín římský, Česnek, Hovězí mleté maso, Cibule červená

 

Svačina

  • Jogurt, rohlík – ovoce
  • Chleba s bylinkovou pomazánkou – zelenina

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

 

7.02.2025 (pátek)

Polévka

.

Domácí česnečka s bramborem (3)
Brambory, Kmín mletý, Cibule žlutá, Vejce M, Koření základní (sůl, pepř…), Olej slunečnicový, Majoránka, Petržel nať, Bobkový list, Pepř celý, Česnek, Nové koření

Hlavní jídlo

Kuře Manchurian s BIO jasmínovou rýží (3,6)
Česnek, Cukr bílý krupice, Paprika zelená, Cibule žlutá, Paprika červená, Citron, Vejce M, Sojová omáčka Tamari, Kukuřičný škrob Natura, Kuřecí stehenní řízek , Worchestrová omáčka, BIO jasmínová rýže, Olej slunečnicový, Cibulka lahůdková svazek, Koření základní (sůl, pepř…)


Svačina

  • Müsli s mlékem – ovoce
  • Knäckebrot, pomazánkové máslo – zelenina

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice EU 1169/11

1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich
hybridní odrůdy a výrobky z nich (kromě glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy, maltodextrinů na bázi pšenice, glukózových sirupů na bázi ječmene, obilnin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu)
Podskupiny:
1p – obilnina obsahující lepek – pšenice
1ž – obilnina obsahující lepek – žito
1j – obilnina obsahující lepek – ječmen
1o – obilnina obsahující lepek – oves
1š – obilnina obsahující lepek – špalda
1k – obilnina obsahující lepek – kamut
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich (kromě rybí želatiny použité jako nosič vitamínových nebo karetonoidních přípravků)
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sojové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj, včetně laktózy (kromě syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů,
včetně ethanolu zěmědělského původu, laktinolu)
8 Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy,
para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich (kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických
destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu).
Podskupiny:
8a – skořápkové plody a výrobky z nich – mandle
8b – skořápkové plody a výrobky z nich – lískové ořechy
8c – skořápkové plody a výrobky z nich – vlašské ořechy
8d – skořápkové plody a výrobky z nich – kešu ořechy
8e – skořápkové plody a výrobky z nich – para ořechy
8f – skořápkové plody a výrobky z nich – pistácie
8g – skořápkové plody a výrobky z nich – makadamie
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13 Vlčí bob (Lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich